• Paid
  • Starts in 4 months

It's a Wonderful Life

  • Fashion
  • 2818 Easton Dr

It’s a Wonderful Life Ă«shtĂ« komedi-dramĂ« amerikane e Krishtlindjes me produksion dhe regji tĂ« Frank Capra, e bazuar nĂ« tregimin e shkurtĂ« dhe fletushkĂ«n The Greatest Gift nga Philip Van Doren Stern.

NĂ« film paraqitet James Stewart si George Bailey, njĂ« njeri i cili ka harruar Ă«ndĂ«rrat e tij pĂ«r t’i ndihmuar tĂ« tjerĂ«ve, dhe pĂ«rpjekja e vetĂ«vrasjes pĂ«r Krishtlindje tĂ« tĂ« cilit sjellĂ« intervenim nga engjĂ«lli, Clarence Odbody (Henry Travers).

Clarence i tregon George krejt jetĂ«rat nĂ« tĂ« cilat kishte ndikuar, dhe sa e ndryshme do tĂ« ishte jeta nĂ« Bedford Falls po qĂ« se ai tĂ« mos kishte lindur.It’s a Wonderful Life ishte nominuar pĂ«r pesĂ« shpĂ«rblime Oscar, pĂ«rfshirĂ« atĂ« pĂ«r Filmin mĂ« tĂ« MirĂ«, dhe Ă«shtĂ« zgjedhur nga Instituti Amerikan i Filmit si filmi mĂ« inspirues amerikan i tĂ« gjitha kohĂ«rave. Capra ka treguar se ky ishte filmi mĂ« i dashur qĂ« kishte drejtuar, dhe ia shfaqte familjes sĂ« tij çdo Krishtlindje.

Aug 31, 2024 9:00 PM to 9:05 PM

Hosted by

ab95d85